Om os

Om os

Vi hedder Bente Ajla og Peter Bro.

Om Bente

Profil

Min passion og glæde for bevægelse startede i 1989 hvor jeg blev Psykomotorisk Terapeut, hvor krop og psyke, bevægelse, afspænding og sansning er det essentielle i uddannelsen. Senere fulgte en 3-årig efteruddannelse som Familie- og Psykoterapeut fra Kempler Instituttet, Odder.

Jeg har interesseret mig for, studeret og praktiseret Tantra i flere år, men først i 2014 opdager jeg Mahamudra tantramassage.  På Mahamudrainstitut, ved Mads Jesper Hejl og Karin Wagner, fordyber jeg mig fortsat i tantraens invitation ind i frihed, bevidsthed, sansning, og at være i kontakt med det som er.
Jeg er medlem af Dansk Forening for Tantramassage.

Er certificeret Thai yoga massør fra LagoCph. Jeg deltager løbende på Thai yoga seminarer og workshops på Mahamudrainstitut, ved Evelyn Baumeister, Tyskland.

Personligt nyder jeg at udvide min kropsbevidsthed, forfine min sanselighed og styrke min bevægelses-kompetence.

Om Peter

Jeg hedder Peter Bro og er først i halvtredserne.  Efter en akademisk karriere har jeg fulgt tantraens invitation ind i total frihed, sansning og kontakt med det, der er.

Specielt har jeg fordybet mig i Mahamudra tantramassage gennem teoretiske og praktiske studier i tre år ved Mads Jesper Hejl og Karin Wagner på Mahamudrainstitut. Disse studier er basis for at jeg er optaget i Dansk Forening for Tantramassage og at jeg under en tantra massage følger de principper, som denne forening står for.

Som Ajla er jeg certificeret Thai yoga massør fra LagoCph og som hun også elev af Evelyn Baumeister og stærkt inspireret af dennes Thai yoga praksis.

Endelig har jeg en mere traditionel vestlig massageuddannelse: Jeg er uddannet som lægeeksamineret fysiurgisk massør ved Dansk Akademi for Kropsterapi. Jeg glæder mig over og oplever dagligt, at disse forskellige praksisser beriger hinanden.